Persondatapolitik

Som registreret alternativ behandler (RAB-behandler) er det min pligt at førte journal, ved dit første besøg i klinikken vil du derfor blive bedt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling.

Du vil blive bedt om samtykke/tilladelse til, at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysning om de behandlinger, du har modtaget. Dvs helbredsoplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr.-nummer, e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.

Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Zoneterapeut Hanne Lydolph kan indberette til sygeforsikringen ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

Ved oprettelse i min online booking giver du samtykke/tilladelse til at klinikken sender sms/e-mail bekræftelse af aftale tidspunkt samt ”reminder” på behandlinger.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg.

Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til mig. Jeg vil herefter slette dine oplysninger, men konsekvensen vil blive, at jeg ikke fortsat kan behandle dig uden journaloplysninger..

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver til har den viden, der er nødvendig for at kunne yde den bedste service for dig som klient.